ADVERTISEMENT

Love Stories Bridal: lingerie voor de eigenzinnige bruid

Speelse romantiek met oversized strikken en kattenoren

Met het ‘wedding season’ in aantocht heeft het Nederlandse lingeriemerk Love Stories de lancering van haar bridal collectie goed getimed. Zoals het Love Stories betaamt, bevat de mini-collectie de signatuur van het merk; een tikje eigenzinnig en ondeugend.

Speels

Aanstaande bruiden kunnen zich hullen in de Love Stories bralette met oversized strikken en een bijna onzichtbare string of een iets meer bedekt, flirterig broekje. Een speelse touch is toegevoegd in de vorm van kattenoortjes die de bruid bijvoorbeeld kan dragen bij haar sluier of wanneer het haar zint. De delicate stukken zijn gemaakt van zijde en versierd met luchtige kanten stroken en fijne ruche randjes in zachte poedertinten.

1/3

Over Love Stories

Het Amsterdamse lingerielabel Love Stories is het geesteskind van Marloes Hoedeman. In 2014 opende ze haar eerste boetiek in de 9 straatjes. Inmiddels wordt de lingerie in 28 landen wereldwijd verkocht en via de webshop.  Met Love Stories wijkt Hoedeman af van de traditionele lingerie en biedt ze eclectische ontwerpen die onderling gemixt kunnen worden. Kenmerkend voor het merk zijn de bralettes; triangel-bh’s zonder baleinen. Ook worden de bovenstukken van de zijden pyama’s als gewone bovenkleding gedragen. Behalve een bridal collectie is het merk tevens uitgebreid met strandkleding-lijn: Swim Club.

2/3
3/3
ADVERTISEMENT