ADVERTISEMENT

Party | Daphne doet verslag van hét pyjamafeestje van het jaar

Bekijk de video impressie en lees haar partyverslag

Magnum introduceerde woensdagavond tijdens het pyjamafeestje van het jaar een geheel nieuw product in het ijsschap, de Magnum Pints: het ultieme genot in een beker. Modeblogger Daphne nam FashionWeek.nl mee naar dit exclusieve feest en geeft je een impressie van deze bijzondere avond in het Amsterdamse Conservatorium Hotel, waar Nederlandse sterren als Geraldine Kemper, Jan Versteegh, Kimberley Klaver en Gwen van Poorten uit hun dak gingen!

"Ik ben Daphne van Daphisticated.com en ik heb de eer om jullie mee te nemen naar hét feest van het jaar: De Magnum PJ party! Met echte pyjamafeestjes blijf je natuurlijk slapen. Dus op uitnodiging van Magnum kreeg ik mijn eigen suite in het Conservatorium Hotel. Wat een prachtige grote kamer was dat! Mijn oog viel gelijk op het grote bad waarin ik heel relaxed tv zou kunnen kijken, maar helaas had ik hier echt geen tijd voor, want in de lobby barstte al snel het feest los." 

"Zo kon men op de derde etage een kussengevecht houden op een enorm bed en oesters eten tot je erbij neerviel"

"De voetjes gingen van de vloer op de beats van Kraantje Papi en de champagne vloeide rijkelijk. Echt overal was aan gedacht om het hele hotel en haar gasten het gevoel te geven op het grootste pyjamafeestje ooit te zijn. Zo kon men op de derde etage een kussengevecht houden op een enorm bed en oesters eten tot je erbij neerviel. 

Om 22.00 uur was de grote onthulling van de Magnum Pints. Een enorme cup chocolade ijs #madetobebroken. Je breekt de chocolade door in beide zijden van de pint te knijpen en dan hoor je de chocolade letterlijk kraken. Iedereen was aan het genieten van het ijs en de extravagante party en dat allemaal in de mooiste pyjamalooks. Tot in de late uurtjes was menig BN'er, journalist of blogger met elkaar aan het dansen!

Na een korte, maar krachtige nachtrust in een enorm bed voor mij alleen, was het tijd voor een compleet verzorgd ontbijt. Heerlijk! En een perfecte afsluiter van een geweldige avond en nacht. Bekijk de video voor een sfeerimpressie!"

Daphne - Daphisticated.com

 

ADVERTISEMENT