ADVERTISEMENT

Dit zijn de 3 haartrends van deze zomer

De haarstylisten van Goldwell geven tips

De Amsterdam FashionWeek is de officiële kick-off van het nieuwe seizoen en menig toeschouwer spot hier dé trends voor de komende maanden. Is het de kleur paars die de boventoon voert of moeten we ons allen hullen in Afrikaanse prints de komende maanden? Niet alleen de mode-ontwerpers laten hun visie zien op de catwalks, maar ook de haarstylisten van Goldwell creëren de mooiste haarstijlen en geven je de nodige haarinspiratie voor de zomer.

Modellen bij Tess van Zalinge en Alexandra Frida.
1/3
Modellen bij Tess van Zalinge en Alexandra Frida.

Tijdens de shows van Alexandra Frida en Tess van Zalinge was 'sleek harrewar' een hoogtepunt. Het haar is vanaf de aanzet intensief verzorgd en gaat halverwege over in droge textuur. Het kan zowel los als in een staart, achterover of in een scheiding gedragen worden.

Modellen bij ALA BLANKA.
2/3
Modellen bij ALA BLANKA.

Anbasja Blanken pakte tijdens haar ALA BLANKA-show uit met prachtige, ingetogen en verleidelijke supernatural looks. Een natuurlijke textuur met een dromerig tintje. Het haar wordt verzorgd en krijgt een langdurige hold die altijd naturel blijft.

Modellen tijdens de show van TRINHBECX en The Painting.
3/3
Modellen tijdens de show van TRINHBECX en The Painting.

Deze losse, eigenwijze en nonchalante look was te zien tijdens de shows van TRINHBECX en The Painting. Voor deze dry texture zijn grip en beweging belangrijk, zonder zichtbare of verzwarende haarverzorging. Het natuurlijk effect komt ongedwongen over met de juiste body voor de style.

ADVERTISEMENT