ADVERTISEMENT

Under construction

Letterlijk, want er was nogal wat werk aan de winkel. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om aan Amsterdam Fashion Week te bouwen.

Er moest een dream team samengesteld worden (zo goed als rond), we hadden een charmante zolderkamer nodig (gelukt!) en natuurlijk het belangrijkst: er moet een Amsterdam Fashion Week komen.

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een line up die past bij de nieuwe Amsterdamse modeweek. In mei zal het programma bekend worden gemaakt en tegen die tijd kun je hier alle informatie vinden over het programma, de ontwerpers en de feestjes van Amsterdam Fashion Week.

De website ondergaat momenteel een gedaanteverwisseling, maar zal na deze make over een daily fix bieden op gebied van mode, life&style, beauty en al het andere dat het leven   glans geeft. Er komen mooie in depth long reads maar ook snelle snacks voor bij het koffieapparaat. Het moet een one-stop-‘shop’ worden voor zowel doelgerichte modeliefhebbers als nieuwsgierige browsers, en alles daar tussenin. We verwachten in maart live te gaan, dus houdt ons in de gaten.

Tot die tijd kun je op de social kanalen al wat sneak previews verwachten. Teaser: op dit moment zitten we in Milaan om inspiratie op te doen. Check insta om mee te genieten. 

ADVERTISEMENT