Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam is looking for event staff!

Ben jij gestructureerd en een echte aanpakker? We hebben twee interessante vacatures op dit moment. Voor Fashionweek.nl zoeken we een redactiestagiair(e) die een expert is in content. Of ben jij dé nieuwe belofte op het gebied van sales? Solliciteer dan voor onze uitdagende salesfunctie.

Stage Redactie

Fashionweek.nl is hét online mediaplatform over Nederlandse mode en aan mode gerelateerd design. We kennen Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam van de twee catwalk-evenementen die ieder jaar in januari en juli worden georganiseerd. Maar online wordt het hele jaar door gewerkt aan een online platform over de Nederlandse mode-industrie met inspirerende verhalen over Nederlands en Vlaamse ontwerpers. 

Jij volgt een HBO/ WO-opleiding op het gebied van journalistiek of communicatie en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse -en Engelse taal in woord en geschrift. Verder ben jij energiek, creatief en heb je affiniteit met online media en mode. 

Lees hier de volledige functieomschrijving en solliciteer direct!

Ben je niet per direct beschikbaar, maar ben je wel geïnteresseerd? We zijn doorlopend op zoek naar schrijftalent, dus stuur je motivatiebrief vooral op!

Stage Sales Assistent

Heb jij een voorliefde voor mode en ben je daarnaast gespecialiseerd in Marketing & Sales? Dan kun jij nu meewerken aan het grootste mode-evenement van Nederland!

Wat ga je doen als Sales Assistent?
Als stagiair(e)/assistent van de Key Accountmanager Fashion & Lifestyle werk je samen presentaties en proposities uit. Je bent een kei in het maken van Powerpoint presentaties die het verkoopproces ondersteunen. Ook zul je zelfstandig kleinere partners benaderen voor een samenwerking met Fashionweek. Daarnaast zorg jij ervoor dat wij ook een goed gevulde goodiebag hebben tijdens het event. 

Volg jij een HBO/WO-Opleiding op het gebied van Marketing & Sales en ben jij beschikbaar vanaf 4 september 2017 tot en met 9 februari 2018? (Het zou fijn zijn als je eventueel ook beschikbaar bent van 13 – 17 juli, omdat je dan de juli–editie van FashionWeek kan bijwonen).

Enthousiast? Solliciteer dan direct! Bekijk hier de volledige vacature. 

Credits: Team Peter Stigter
1/1
Credits: Team Peter Stigter