Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam is looking for event staff!

Stage Redactie

Fashionweek.nl is hét online mediaplatform over Nederlandse mode en aan mode gerelateerd design. We kennen Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam van de twee catwalk-evenementen die ieder jaar in januari en juli worden georganiseerd. Maar online wordt het hele jaar door gewerkt aan een online platform over de Nederlandse mode-industrie met inspirerende verhalen over Nederlands en Vlaamse ontwerpers. 

Jij volgt een HBO/ WO-opleiding op het gebied van journalistiek of communicatie en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse -en Engelse taal in woord en geschrift. Verder ben jij energiek, creatief en heb je affiniteit met online media en mode. 

Lees hier de volledige functieomschrijving en solliciteer direct!

Ben je niet per direct beschikbaar, maar ben je wel geïnteresseerd? We zijn doorlopend op zoek naar schrijftalent, dus stuur je motivatiebrief vooral op!

Stage productie

Voorafgaand en tijdens Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam zal de productiestagiair(e) intensief contact onderhouden met de ontwerpers gedurende hun voorbereidingen op hun show en met diverse leveranciers. Tijdens MBFWA zal hij/zij het aanspreekpunt zijn van de ontwerpers/productieteam. Verder zorg je voor productionele ondersteuning met het maken van callsheets, draaiboeken en productieboxen en het bewaken van deadlines. Gedurende het evenement zul je ervoor zorgen dat backstage alles goed verloopt en stuur je (tijdelijk) personeel aan. Kortom, een stage met variërende en leerzame werkzaamheden.

Volg jij een relevante studie op HBO-niveau en ben je beschikbaar van 4 september 2017 t/m 12 februari 2018 en van 10 t/m 18 juli 2017 tijdens de zomereditie van MBFWA? Of van eind januari 2018 t/m eind juli 2018? Solliciteer dan direct! Bekijk hier de volledige vacature. 

Credits: Team Peter Stigter
1/1
Credits: Team Peter Stigter