ADVERTISEMENT

Ajbilou | Rosdorff + ARTIITUDE

Catwalk

Fashion LAB

Vr 27 januari 2017 - Vr 27 januari 2017

16:00 - 16:30

Transformatorhuis, Amsterdam
KOOP TICKET
Ajbilou | Rosdorff + ARTIITUDE

Ajbilou | Rosdorff

Lynn Kate Rosdorff en Yasmina Ajbilou zijn recent een samenwerking aangegaan onder de naam Ajbilou | Rosdorff. Yasmina Ajbilou is in 2016 afgestudeerd aan de HKU Fashion en heeft tijdens haar studie stage gelopen bij Capara in Antwerpen. Lynn Kate Rosdorff heeft Theater gestudeerd aan de HKU en heeft deelgenomen aan de Dutch Sustainable FashionWeek in 2016. Daarnaast is haar werk genomineerd voor The Future of Fashion is Now in Boijmans van Beuningen.

De focus van hun samenwerking ligt op 'zero waste' en duurzaamheid. Hun nieuwste collectie is geïnspireerd op de Japanse idealen rondom perfecte harmonie tussen man, vrouw en natuur.

ARTIITUDE

In maart 2016 realiseerde Marissa Moll van ARTIITUDE zich dat het tijd was voor wat nieuws. Zo begon zij vintage leren kledingstukken en accessoires te beschilderen onder de naam ARTIITUDE. De afgelopen periode was vergelijkbaar met een achtbaanrit vol ‘HELL, YES!’ -momenten. Zo dragen diverse bekende Nederlandse haar met de hand geverfde kleding en heeft ze toffe samenwerkingen op haar naam staan. De nieuwe collectie zal gebaseerd zijn op internationale street fashion en de urban kunst scene wat resulteert in ontwerpen die ‘street chic’ zijn.

1/1

Fashion LAB

De shows van Ajbilou| Rosdorff & ARTIITUDE zijn onderdeel van Fashion LAB, een initiatief binnen het catwalk programma van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. MBFWA biedt jong talent hiermee de kans hun designs op de professionele catwalk te presenteren. Fashion LAB vindt plaats in het Transformatorhuis. Binnen dit programmaonderdeel wordt onderscheid gemaakt tussen Fashion LAB en Fashion LAB PRO. Fashion LAB biedt kansen voor de allernieuwste nieuwkomers, veelal pas afgestudeerden. Fashion LAB PRO is in het leven geroepen voor verder gevorderde jonge ontwerpers. 

Fashion LAB shows zijn duo shows. Dit betekent dat twee designer na elkaar showen. Met een Fashion LAB ticket heeft u zodoende toegang tot twee shows van twee verschillende designers.

Tickets

Voor de show van Ajbilou | Rosdorff & ARTIITUDE  kunt u hier tickets aanschaffen.

LOCATIE

Transformatorhuis

Klönneplein 2

1014DD Amsterdam

Toon op kaart